bestellen,betalen, retouren

Bestellen, betalen en retouren

Bestellen gaat via de webshop.
De bestelling wodt actief zodra de betaling is ontvangen. Je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling. Deze kan ook in de ongewenste post terecht komen.

BETALINGEN

Betalen kan door middel van een Ideal betaling.

LEVERTIJD

Veel producten worden handgemaakt en wat met aandacht gemaakt wordt, heeft tijd nodig. De gemiddelde levertijd van de producten is 1-3 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen.

Wij streven ernaar om onze producten te verzenden binnen 1 a 2 werkdagen.

Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. Bij de producten waar je rekening moet houden met een langere levertijd, staat dit nog extra aangegeven.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan voor je een bestelling plaatst, eerst naar blue.indian@hotmail.com en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk proberen wij daar natuurlijk rekening mee te houden.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, nadat je de verzendbevestiging hebt ontvangen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, omdat wij afhankelijk zijn van de post.

 

VERZEND- EN VERPAKKINGSKOSTEN

De bestellingen worden vanuit Nederland met Post NL verstuurd.

De voorkeur gaat uit naar brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €4,15. De meeste producten uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Je ontvangt een track and trace code als je bestelling op de post is gegaan. Dit kan soms even duren. Het kan dus zijn dat je de verzendbevestiging en track and trace een paar uur na elkaar ontvangt.

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €6.25 en je ontvangt ook een track and trace code als de bestelling verzonden is.
De verzendkosten naar België bedragen €8,50

Moet een pakket voor een tweede keer worden verzonden omdat het pakket retour gekomen is door toedoen van de klant, zijn deze kosten voor de klant.

RUILEN EN RETOURNEREN

Natuurlijk hopen wij dat de producten naar wens zijn. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product, binnen 14 dagen na ontvangst, ruilen of retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag (exclusief de verzendkosten) – de betalingskosten, binnen 14 dagen na ontvangst, teruggestort.
Extra betalingskosten voor o.a. creditcard en Klarna worden niet terugbetaald. Voor Ideal worden geen extra kosten gerekend.

RETOUR STUREN

Voordat je iets terug stuurt, mail dan altijd eerst naar blue.indian@hotmail.com en vermeld daarbij de volgende gegevens:

Datum:
Besteld op:
Bestelnummer:
Ontvangen op:

Ik wil de volgende producten retourneren en herroep mij op het herroepingsrecht:

Jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Zorg dat er ook een briefje met in ieder geval je naam in de retourzending aanwezig is. Zo weten we dat het van jou vandaan komt.

Hiervoor kan het volgende retourdocument voor gebruikt worden.

Kosten in geval van retour sturen

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Indien je een bedrag betaald hebt, zal Blue Indian dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds onbeschadigd terug ontvangen is door Blue Indian of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Het bedrag zal teruggestort worden op dezelfde rekening waarmee er is betaald.

Als het product onbeschadigd ontvangen is, zal het door jou reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort worden. Indien het product gebruikt of beschadigd is, kan ik het helaas niet terugnemen. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Het terugsturen van het product kan naar:
Blue Indian
Klagerstuin 92
1689 JT Zwaag

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

© 2023 - 2024 Blue Indian | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel